Završilo je 2. Svjetsko prvenstvo u skijanju za gluhe koje se održalo u Innerkremsu, Austrija. Naša Rea Hraski ponovo je bila uspješna te je osvojila brončanu medalju u Super G disciplini, ali ostvarila je i zapažene rezultate u ostalim disciplinama. U spustu i veleslaomu zauzela je 4. mjesto dok je u superkombinaciji i slalomu zauzela 5. mjesto.

Iako je konkurencija u skijanju za gluhe u svijetu sve jača Rea je ponovno dokazala da se upornim i marljivim radom te unatoč ozljedi u prijašnjim godinama moguće nositi sa konkurenticama iz zemalja koje imaju i bolje uvijete za skijanje od Hrvatske.

Iako je osvojena samo jedna brončana medalja na navedenom natjecanju jako smo ponosni na ovaj uspjeh Ree kao i na rad trenera i oca Željka Hraskog koji Reu prati na svim njezinim natjecanjima.

Rea Hraski dalje nastavlja sa natjecanjima u skijaškom kupu za gluhe gdje je trenutno na 2. mjestu iza austrijanke Melise Koch, a posljednje natjecanje kupa održava se 7. – 9.04.2017. u Švicarskoj.

Rei želimo još puno dobrih rezultata u skijanju, a više o samom 2. SP gluhih možete pogledati na stranicama www.innerkrems2017.com

Komentari nisu dozvoljeni.